Foietaj cu camembert și afine deshidratate

Rețete cu afine deshidratate

Foietaj cu camembert și afine deshidratate
  • Icon portii Porții 2
  • Grad dificultate Complexitate 1
  • Durata gatire Pregătire 20 min

Descriere

Dacă ai ști cât de delicios e foietajul cu camembert și afine BIO deshidratate, atunci ai găsi imediat gustarea de care ți-e poftă când zici “aș mânca ceva bun”.

Ingrediente

  • 400g aluat foietaj
  • 1 bucată comembert
  • 70g afine deshidratate
  • 35g zahăr
  • coaja și sucul de la o jumătate de lămâie
  • 1 linguriță amidon
  • 50ml apă
  • 1 ou

Mod de preparare

  • Începem prin a face umplutura de afine.
  • Într-o cratiță se pun la foc mediu afinele deshidratate, zahărul, coaja și sucul de lămâie, amidonul și apa și se amestecă din când în când până compoziția se îngroașă.
  • Tăiem camembertul pe rotund în 2 jumătăți, după care pe fiecare jumătate punem compoziția de afine și învelim cu aluatul de foietaj de jur împrejur.
  • Se crestează puțin aluatul în mijloc, după care se unge cu ou, se presară semințe susan și se dă la cuptor la 180C pentur 20 minute.

Cele mai noi rețete

Fursecuri cu afine deshidratate și ciocolată

Rețete cu afine deshidratate

  • Icon portii 6
  • Grad dificultate 1
  • Durata gatire 40 min

Pavlova cu pudră de afine

Rețete cu pudră de afine

  • Icon portii 4
  • Grad dificultate 2
  • Durata gatire 10 min

Foietaj cu camembert și afine deshidratate

Rețete cu afine deshidratate

  • Icon portii 2
  • Grad dificultate 1
  • Durata gatire 20 min

Hummus cu pudră de afine

Rețete cu pudră de afine

  • Icon portii 2
  • Grad dificultate 1
  • Durata gatire 15 min