Tartă cu gem de afine și fulgi de nucă de cocos

Rețete cu gem de afine

Tartă cu gem de afine și fulgi de nucă de cocos
  • Icon portii Porții 8
  • Grad dificultate Complexitate 1
  • Durata gatire Pregătire 15 min

Descriere

Vrei să faci un desert delicios în care gemul 100% natural din afine BIO MerryBerry să fie vedeta? În același timp, vrei să ajungă pentru toată familia și să îl faci rapid, fără prea multă bătaie de cap? Hai că avem noi fix ce îți trebuie! E vorba despre tarta cu gem de afine și fulgi de nucă de cocos.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj (800 gr), la temperatura camerei
  • 1 borcan de gem de afine
  • fulgi de nucă de cocos

Mod de preparare

  • Se preincălzeste cuptorul la 180 de grade.
  • Se ia un aluat în formă de pătrat și se pune în formă.
  • Se găurește din loc în loc, cu o furculiță, că să crească uniform.
  • Se pune gem de afine în mijloc și se aranjează marginile.
  • Se presară fulgi de nucă de cocos.
  • Din restul de aluat de foietaj, se pot forma spirale, flori sau fel și fel de forme.
  • Se pune în tava în care s-a pus hârtie de copt și se bagă la cuptor pentru 20-25 de minute.
  • Se scot din cuptor, se lasă să se răcească și se servesc.